Registrera dig

Hur vill du registrera dig?

För att börja använda mina sidor behöver du först skapa ett konto. Välj det val som bäst passar in på dig.

Registrera dig för Mina sidor!

När du registrerar dig för första gången anger du mail och ett lösenord, därefter kan du välja att logga in med Bank-ID. Du måste ha en mailadress för att kunna registrera dig.

Jag är hyresgäst

Vill du kunna göra en felanmälan eller boka tvättid så måste du registrera dig som hyresgäst. För att registrera dig behöver du ha ditt personnummer samt ett OCR-nummer från en hyresfaktura eller ditt kontraktsdatum samt objektsnummer tillgängligt.
Vill du även ställa dig i vår bostadskö gör du en intresseanmälan efter att du loggat in som hyresgäst. På Mina sidor väljer du fliken "Sökande" och "Registrera intresseanmälan" för de objekt du vill söka.

Jag vill registrera mig som sökande

Från den dagen du registrerat dig samlar du 1 poäng per dag. Efter att du har loggat in på Mina sidor kan du göra en intresseanmälan för det lediga objektet som du önskar att söka. När sista anmälningsdag har passerat skickar vi ut erbjudande där köpoängen är vägledande för urvalet.

Tänk på att du måste logga in på Mina sidor var 6:e månad för att stå kvar i kön och samla poäng.